Hoe u nu de bètaversie van Minecraft 1.19 kunt verkrijgen (2023)

Dankzij het enorme succes van deMinecraft 1.18-updatezitten spelers al op het puntje van hun stoel om het volgende grote ding te ervaren. Gelukkig is wat ons beloofd wordt niets minder. De Minecraft 1.19-update (of The Wild Update) is bedoeld om de bestaande te upgradenMinecraft-biomen. Er wordt verwacht dat elk bioom nieuwe blokken, plantages en meer zal krijgennieuwe mobs in Minecraft 1.19. Voorbij denieuwe biomen in Minecraft 1.19introduceert de update ook twee nieuwe mobs: Allay en Warden. Veel van deze nieuwe functies zijn in ontwikkeling sinds de aankondiging van de Caves & Cliffs deel 2-update. Daarom kun je meteen een hele reeks van deze aankomende functies testen met de bètaversie van Minecraft 1.19. Dat gezegd hebbende, laten we geen moment meer verspillen en leren hoe je Minecraft 1.19 bèta kunt downloaden en installeren.

Installeer Minecraft 1.19 bèta-update: een definitieve gids (2022)

Voordat we verder gaan, houd er rekening mee dat de bèta-update alleen beschikbaar is voor Minecraft Bedrock Edition. Ook dat, momenteel alleen op de Windows-, Android- en Xbox One-editie. Java-gebruikers zullen nog minstens een maand moeten wachten om toegang te krijgen tot de nieuwe functies in Minecraft 1.19. Als u Minecraft Bedrock niet op een ondersteund apparaat gebruikt, moet u mogelijk nog een paar weken wachten. Als dat voor jou niet het geval is, lees dan verder om te leren hoe je de bèta-update Minecraft 1.19 kunt downloaden.

Inhoudsopgave

Hoe u Minecraft 1.19 Bèta op uw computer installeert

Installeer Minecraft (Bedrock Edition) voor Windows

Zoals de meeste bèta-updates is de bèta-update van Minecraft 1.19 eerst alleen beschikbaarBedrock-gebruikers. Dus als u een Java-gebruiker bent, kunt u wachten of uiteindelijk overstappen naar de andere kant. Beide edities maken deel uit van de Xbox Game Pass. Je kunt het gebruiken om het beste van twee werelden te hebben. Dat gezegd hebbende, laten we beginnen met het installeren van Minecraft.

1.Open de Microsoft Storedoor ernaar te zoeken in het startmenu. Het is beschikbaar op zowel Windows 10 als Windows 11.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (1)

2. Zoek vervolgens naar “Minecraft voor Windows' met behulp van de zoekbalk bovenaan. U kunt kiezen voor een van de bundels of de reguliere editie, afhankelijk van uw voorkeur.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (2)

3. Ten slotte, op de app-pagina van Minecraft,klik op de prijs of de installatieknop. Als je de game nog niet hebt gekocht, verzamelt Microsoft eerst je betalingsgegevens. Als je de game al hebt geïnstalleerd, zie je in plaats daarvan een knop 'Spelen'.

Opmerking: Als je een fervent gamer bent, raden we je aan de Xbox Game Pass te kopen (bezoek link) om gratis toegang te krijgen tot Minecraft en meer dan 100 andere games op uw Windows-pc.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (3)

Meld je aan voor Minecraft Bèta via de Xbox Insider-app

Zodra Minecraft is geïnstalleerd, is het tijd om u aan te melden voor het bètaprogramma. Volg de onderstaande stappen om u in te schrijven voor de bètaversie van Minecraft 1.19.

1. Zoek in de Microsoft Store naar“Xbox Insider-hub”via de zoekbalk bovenaan. Zodra het verschijnt,klik op de installatieknopom de app te krijgen. Het wordt vrijwel onmiddellijk geïnstalleerd. Als dit het geval is, klikt u op de knop "Openen".

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (4)

2. Binnen de Xbox Insider-app:ga naar het tabblad “Voorbeelden”.vanuit het linkerdeelvenster van de app.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (5)

3. Als je vervolgens de juiste versie van het spel hebt, geeft de app het volgende weer“Minecraft voor Windows”optie onder “Beschikbare” voorbeelden. Klik erop om de aanmeldingspagina van de Minecraft-bèta te openen enklik op de knop “Deelnemen”..

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (6)

4. Nadat u op de knop Deelnemen hebt geklikt, presenteert Minecraft devoorwaarden om deel te nemen aan de bèta. Als u ze accepteert, heeft u geen toegang tot Realms-servers. Bovendien zullen de werelden die je in de bèta maakt, gevoelig zijn voor fouten en verwijdering in de definitieve release. Als de omstandigheden voor u redelijk zijn,klik op de knop “Doorgaan”..

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (7)

5. Het duurt doorgaans 24 uur voordat bèta-aanvragen worden goedgekeurd. U moet dus een paar uur wachten en de Insider-app opnieuw controleren. Wanneer de aanvraag wordt geaccepteerd, toont de Xbox Insider Hub u de optie om de bètaversie van Microsoft 1.19 te beheren en te verlaten.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (8)

Download Minecraft 1.19 bèta-update op Windows

Zodra uw account in bètatestfase is, toont de Microsoft Store een bèta-update die beschikbaar is voor uw game. Een reguliere versie van het spel heeft slechts 2 cijfers achter de komma. Maar bètaversies van Minecraft bevatten meestal maximaal4 cijfers na de komma.Het staat onderaan de app-pagina in de Microsoft Store vermeld.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (9)

Als u ten slotte de bèta-update om welke reden dan ook niet kunt krijgen, kunt u onze sectie met veelgestelde vragen raadplegen. We hebben de meest voorkomende fouten en situaties besproken die ervoor kunnen zorgen dat u de bètaversie van Minecraft 1.19 niet krijgt.

Creëer een nieuwe wereld met Minecraft 1.19-functies

Nadat je de update hebt geïnstalleerd, open je Minecraft en gebruik je de volgende stappen om de Minecraft 1.19 The Wild-functies te activeren.

1. Het startscherm van de Minecraft bèta-editie ziet er anders uit dan het normale startscherm. Klik op de“Speel Bèta” optiestarten.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (10)

2. Klik vervolgens op de"Maak nieuw"optie op het volgende scherm.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (11)

3. Daarnaschakel de schakelaar "Wild Update" in onder Experimentenin het rechterpaneel binnen de nieuwe wereldinstellingen. Minecraft zal de wijziging bevestigen door u te waarschuwen voor het experimentele karakter van de functie. Je kunt de spelmodus ook instellen op creatief, zodat je gemakkelijker kunt verkennen.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (12)

Zo bent u nu klaar om al de geweldige functies van 1.19 vroegtijdig te verkennen. Houd de Microsoft Store in de gaten voor toekomstige Minecraft-bèta-updates.

Hoe u Minecraft 1.19 Wild Update Beta op Xbox One kunt krijgen

Sinds Microsoft Mojang, de studio achter Minecraft, heeft overgenomen, blijven Xbox One en Windows vooroplopen op het gebied van de nieuwste updates. Daarom kun je dezelfde stappen gebruiken als hierboven beschreven om de Minecraft 1.19-update op Xbox One te krijgen. Je moetinstalleer de Xbox Insider-app op uw Xbox One.Vervolgens kunt u zich binnen de app aanmelden voor de Minecraft-bèta. Andere consoles of edities van Xbox hebben de 1.19-update momenteel niet ontvangen.

Installeer Minecraft Pocket Edition (MCPE) 1.19 bèta op Android

Als u iemand bent die liever werelden bouwt of avonturen beleeft op zijn mobiele apparaat, volgt u deze stappen om de bèta-update Minecraft Pocket Edition 1.19 op uw Android-apparaat te installeren:

1. Om te beginnen:zoek naar Minecraftin de Google Play Store. Als je het nog niet eerder hebt gespeeld, moet je het spel eerst kopen. Het kost $ 7,49 (of Rs 650 in India).

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (13)

2. Blader vervolgens naar beneden in de Minecraft-applijst totdat u het gedeelte 'Deelnemen aan de bèta' vindt. Tik daarna op de “Meedoenknopom de bèta aan te vragen.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (14)

3. Je ziet nu een waarschuwingspop-up die je eraan herinnert dat bètabuilds fouten en onstabiel kunnen zijn. Druk op"Meedoen"knop om door te gaan. Mogelijk moet u 24 uur wachten voordat u de bèta-update ontvangt. Vernieuw de app-lijstpagina om de knop 'Update' te zien en download de nieuwe MCPE 1.19 bèta-update voor Android.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (15)

4. Nadat je de bèta-update hebt ontvangen en geïnstalleerd, open je de game en tik je op "Speel Bèta" knop.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (16)

5. Vervolgens moet je een nieuwe wereld creëren in Minecraft op je Android-apparaat. Maar zorg er eerst voor dat je dat doetschakel de schakelaar 'Wild update' in onder Experimentenin het rechterzijpaneel. Minecraft zal u waarschuwen voor het experimentele karakter van de functies.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (17)

6. Vervolgens zul je in de nieuw gecreëerde wereld alle nieuwe functies vinden, inclusief en vooral denieuwe mobs in Minecraft 1.19, toegankelijk via de creatieve inventaris.

How to Get the Minecraft 1.19 Beta Right Now (18)

Minecraft 1.19 Bèta: veelgestelde vragen

Xbox Insider Hub toont 'Aangesloten', maar de update is niet beschikbaar?

Vanwege een bepaalde bug kan de Xbox Insider-app aangeven dat je deelneemt aan het Minecraft-bètaprogramma, zelfs als je er geen deel van uitmaakt. De beste manier om een ​​bèta-update te verifiëren is door het versienummer in de Microsoft Store te controleren.

Welke apparaten kunnen Minecraft 1.19 bèta gebruiken?

Vanaf januari 2022 is de bètaversie van Minecraft 1.19 alleen beschikbaar voor Xbox One, Android en Windows.

Wanneer ontvangt Minecraft Java de bèta-update 1.19?

In tegenstelling tot Minecraft Bedrock krijgt de Java-editie de bèta- of snapshotversie pas een maand vóór de officiële release. Het kan dus zijn dat Java-gebruikers een tijdje moeten wachten voordat ze de Minecraft 1.19-snapshots ontvangen.

Verschilt de bètaversie van Minecraft 1.19 van snapshots?

Bètaversies en snapshots van Minecraft zijn hetzelfde. De bètaversies zijn echter exclusief voor de Bedrock-editie en komen veel eerder aan dan snapshots. Minecraft gebruikt afzonderlijke voorwaarden voor de updates van beide edities om de zaken eenvoudig en duidelijk te houden.

Download vandaag nog de bèta-update voor Minecraft 1.19

Daarmee bent u nu klaar om de bètaversie van Minecraft 1.19 te downloaden en te installeren. Hiermee heb je toegang tot alle nieuwe mobs van Minecraft 1.19 die deel uitmaken van de bèta. De toekomstige updates zouden zelfs de Allay en de Warden naar de game kunnen brengen, hoewel dat nog een paar versies kan duren. Maar als u niet van plan bent te wachten, kunt u dat ook doeninstalleer Forge in Minecraft, omdat u hiermee debeste Minecraft-mods. Je kunt dan mods krijgen die de 1.19-functies eerder in de game brengen. Dat gezegd hebbende, welke functies wil je het meest testen in de aankomende bèta-snapshot-updates van Minecraft 1.19? Vertel het ons in de reacties hieronder.

Aanbevolen artikelen

Hoe je Heart of the Sea kunt verkrijgen en gebruiken in Minecraft

Atlas Fallen Review: Zandsurfen, monsterlijke goedheid!

Snelste MagSafe-opladen: de nieuwe serie van ESR zorgt voor supersnel opladen voor iPhones

Obsidiaan maken in Minecraft (gids 2023)

TNT maken in Minecraft (gids 2023)

 1. Wanneer komt de Snapchat voor schakelaar uit

  Antwoord

 2. Kunt u alstublieft Minecraft Java voor mij maken
  en laat het voor mij werken... en bedankt ervoor
  jij tijd

  Antwoord

 3. Ik kan de bètaversie van iOS niet downloaden!

  Antwoord

 4. Ik wacht liever, want ik ben niet als een kwijlend, walgelijk kind

  Antwoord

 5. Update

  Antwoord

 6. ik hou van Minecraft 1.19

  Antwoord

 7. Ik hou van 1.19 minecraft

  Antwoord

Laat een antwoord achter

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 29/10/2023

Views: 6069

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.