Los inlogproblemen op bij Windows (2023)

Help bij het Windows -account

Algemene informatie

 • Algemene informatie

Log in

 • Start Sesión en Windows
 • Logboekopties en accountbescherming
 • Sluit Windows -sessie
 • Login probleemoplossing
 • Fout: we kunnen niet inloggen op uw account

Windows Hallo

 • Krijg informatie over Windows Hallo
 • Log in Windows hallo in
 • Los Windows Hallo problemen op

Stel je wachtwoord opnieuw in

 • Wijzig of herstel het wachtwoord
 • Maak een album om het wachtwoord te herstellen
 • Laat een lokaal accountwachtwoord rusten

Laat de pin rusten

 • Pin Restauratie als u bent ingelogd
 • Pin Restauratie als u niet bent ingelogd

Beheer accounts op de pc

 • Accounts toevoegen of verwijderen
 • Wijzig de accountafbeelding
 • Van account veranderen
 • Wijzig een lokaal account in een Microsoft -account

Windows 11 Windows 10Meer of minder

Windows 11 Windows 10

Dit zijn enkele dingen die u kunt proberen als u problemen heeft wanneer u inlogt op een Windows 11 -apparaat, inclusief inlogproblemen na bijgewerkte Windows 11.

Als er updates beschikbaar zijn, selecteer danHome/UIT>Update en herstartOm het apparaat opnieuw te starten en de installatie van de updates te voltooien.

Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet door te selecterenRoodOp het blokkeerscherm van uw apparaat.Als u problemen hebt met verbinding met een Wi-Fi-netwerk of het signaal zwak is, probeer het apparaat rechtstreeks op de router of modem te verbinden met een Ethernet-kabel.

Als de connectiviteitsproblemen doorgaan, controleert u de internetverbinding met een ander apparaat om te zien of het een netwerkprobleem is.

Probeer het volgende bij het schrijven van uw wachtwoord om in te loggen:

 • Schrijf uw wachtwoord met het toetsenbord op het scherm.UitkiezenToegankelijkheid>Schermtoetsenborden selecteer de sleutels om uw wachtwoord te schrijven.

 • Zorg ervoor dat Capital Bloc is gedeactiveerd.

 • Controleer of u de juiste informatie hebt geschreven: een wachtwoord in het veldWachtwoordof een pin in het veldPIN.Als u een Microsoft -account gebruikt, selecteer van het schrijven van een pin naar een wachtwoord naar een wachtwoordInlogopties.

 • Als u meer dan één toetsenbordverdeling gebruikt, zorg er dan voor dat de toetsenbordtaal die u probeert te gebruiken is geselecteerd.Om de toetsenbordverdeling te controleren, selecteert u de invoermethode (een code met drie brieven in de rechterbovenhoek).

 • Als u onlangs uw wachtwoord hebt gewijzigd, probeer dan opnieuw het vorige wachtwoord te schrijven.Als uw vorige wachtwoord werkt, moet u uw apparaat blokkeren en hieronder ontgrendelen met uw nieuwe wachtwoord.

 • Probeer uw wachtwoord met behulp van een ander apparaat om in te loggen op account.microsoft.com.Als uw wachtwoord werkt, maar accounts.microsoft.com geeft aan dat uw account is geblokkeerd of onderbroken, de site zal u begeleiden om die problemen op te lossen.

 • Selecteer voordat u uw wachtwoord of pincode schrijftShow.Op deze manier kunt u controleren of u het juiste wachtwoord of pincode schrijft voordat u ze verzendt.

Als u problemen heeft met het gebruik van de pin om in te loggen op Windows 11, probeer deze dan te herstellen.Dit is hoe je het doet:

 1. Selecteer op het inlogschermIk ben mijn pin vergetenOnder het tekstvak in de pin.Als er verschillende accounts in het team zijn, kies dan degene die u moet herstellen.

 2. Op het schermVoer uw wachtwoord in, schrijf het wachtwoord van uw Microsoft -account en selecteer vervolgensAls vervolg op.

 3. Op het schermHelp ons uw informatie te beschermen, kies ervoor om de beveiligingscode te ontvangen als tekst of e -mail.Als u tekst selecteert, schrijft u de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer en selecteert u vervolgensCode verzenden.Meer informatie over beveiligingsinformatie en beveiligingscodes

 4. Wanneer u de code ontvangt als een sms -bericht of e -mail op een ander apparaat, voert u deze op het scherm inIntroduceer de ontvangen codeEn selecteer vervolgensAls vervolg op.

 5. In het dialoogvensterEen speld opzetten, schrijf de nieuwe pin en bevestig deze.De nieuwe pin is al vastgesteld.

Gebruik:Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet, selecterenRoodOp het apparaatvergrendelingsscherm.

De manier om het wachtwoord te herstellen, hangt af van het feit of u een Microsoft -account of een lokaal account gebruikt om in te loggen.

Selecteer om erachter te komen welk type account u heeftInlogoptiesOp het inlogscherm.Als u het pictogram van deMicrosoft account, u gebruikt een Microsoft -account.Als u het pictogram alleen zietWachtwoord, u hebt een domeinaccount (professioneel of educatief) of een lokaal account.

Als u een Microsoft -account heeft:

 1. Schrijf op het inlogscherm de naam van uw Microsoft -account als deze niet wordt weergegeven.Als er verschillende accounts in het team zijn, kies dan degene die u wilt herstellen.

 2. KiezenIk ben mijn wachtwoord vergetenOnder het tekstvak wachtwoord.

 3. Op het schermHerstel uw account, schrijf de tekens in de onderstaande tabelSchrijf de personages die je zietEn selecteer vervolgensAls vervolg op.

 4. Op het schermControleer uw identiteitKies om de beveiligingscode te ontvangen als een tekst- of e -mailbericht.Als u tekst kiest, schrijft u de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer en selecteert u vervolgensCode verzenden.Weet meer informatie over beveiligingsinformatie en beveiligingscodes

 5. Wanneer u de code ontvangt als een sms -bericht of e -mail op een ander apparaat, schrijft u deze en selecteert u vervolgensAls vervolg op.

 6. Op het schermStel je wachtwoord opnieuw in, maak een nieuw wachtwoord en selecteer vervolgensAls vervolg op.Dit stelt het nieuwe wachtwoord vast.Selecteer opnieuwAls vervolg opOm terug te keren naar het inlogscherm.

 7. Log in met het nieuwe wachtwoord van uw Microsoft -account.

Als u een lokaal account heeft:

Als u beveiligingsvragen aan uw lokale account hebt toegevoegd om u te helpen het wachtwoord te herstellen, selecteert uHerstel het wachtwoordOp het inlogscherm.(Deze link verschijnt na het schrijven van een onjuist wachtwoord).Schrijf vervolgens de antwoorden op de beveiligingsvragen en kies een nieuw wachtwoord.

Anders moet u het apparaat herstellen.

Waarschuwing:Als u geen beveiligingsvragen hebt toegevoegd, is er geen manier om het wachtwoord van een lokaal account te herstellen.De enige optie is om het apparaat te herstellen.Volgens de volgende stappen worden alle programma's, gegevens en configuraties verwijderd.

 1. KiezenHome/UITOp het vergrendelscherm.

 2. Selecteer de hoofdlettoets, selecteerHerstarten.

 3. Op het menuOpstartopties, KiezenProblemen oplossen>Rust dit team>Verwijder alles.

 4. Het team zal voor zichzelf opnieuw opstarten en herstellen.

Als geen van de vorige oplossingen heeft gewerkt, krijg dan meer hulp over hoeWijzig of herstel het Windows -wachtwoord.

Als u verschillende accounts op uw apparaat hebt, probeer dan in te loggen met een ander account.Selecteer op het vergrendelscherm nog een account op de lijst met linksonderhoek.Selecteer om in te loggen met een account die niet verschijntEen andere gebruikeren schrijf de gebruikersnaam en het wachtwoord van dat account.

Het starten van het apparaat in de veilige modus kan helpen inlogproblemen op te lossen.Als u kunt inloggen met de veilige modus, betekent dit dat basisapparaatcontrollers en de standaardinstellingen niet de oorzaak waren van het inlogprobleem.

Gebruik:Deze inlogoptie werkt alleen als u een wachtwoord heeft (voor een Microsoft -account of een lokaal account), omdat de pin- en biometrische opties niet beschikbaar zijn.

Om opnieuw op te starten in de veilige modus:

 1. Start het apparaat opnieuw op door te selecterenHome/UIT>Herstarten.Wanneer u het inlogscherm ziet, houd de hoofdlettoets tijdens het selecteren ingedruktHome/UIT>Herstarten.

 2. Wanneer uw pc opnieuw wordt opgestart en het scherm bereiktKies een optie, KiezenProblemen oplossen>Geavanceerde mogelijkheden>Startconfiguratie>Herstarten.

 3. Nadat de pc opnieuw is gestart, ziet u een lijst met opties.De aanbevolen optie is om te selecteren5of druk op F5 om de veilige modus te starten met rode functies.
  Krijg meer informatie overLog in de veilige modus in wanneer er een zwart scherm of leeg schermprobleem optreedt.

Als u probeert in te loggen op Windows11 en u het foutbericht ontvangt "We kunnen niet inloggen op uw account", maakt Windows een tijdelijk profiel en startsessie.Verkrijg meer informatie over dit foutbericht

Heeft u problemen wanneer u inlogt op Windows Hallo?Probeer deze oplossingenHet probleem oplossen.

Dit zijn enkele dingen die u kunt proberen als u problemen heeft wanneer u zich aanmeldt bij een Windows 10 -apparaat, inclusief problemen wanneer u zich aanmeldt na het bijwerken van Windows 10.

Als er updates beschikbaar zijn, selecteer danHome/UIT>Update en herstartOm het apparaat opnieuw op te starten en de updates te installeren.

Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet, selecterenRoodOp het apparaatvergrendelingsscherm.Als u problemen hebt met verbinding met een Wi-Fi-netwerk of het signaal zwak is, probeer het apparaat rechtstreeks op de router of modem te verbinden met een Ethernet-kabel.

Als de connectiviteitsproblemen doorgaan, controleert u de internetverbinding met een ander apparaat om te zien of het een netwerkprobleem is.

Probeer het volgende bij het schrijven van uw wachtwoord om in te loggen:

 • Schrijf uw wachtwoord met het toetsenbord op het scherm.KiezenToegankelijkheid>Schermtoetsenborden kies de sleutels om het wachtwoord te schrijven.

 • Zorg ervoor dat Capital Bloc is gedeactiveerd.

 • Controleer of u de juiste informatie hebt geschreven: een wachtwoord in het veldWachtwoordof een pin in het veldPIN.Als u een Microsoft -account gebruikt, selecteer van het schrijven van een pin naar een wachtwoord naar een wachtwoordInlogopties.

 • Als u meer dan één toetsenbordverdeling gebruikt, zorg er dan voor dat de toetsenbordtaal die u probeert te gebruiken is geselecteerd.Om de toetsenbordverdeling te controleren, selecteert u de invoermethode (een code met drie brieven in de rechterbovenhoek).

 • Als u onlangs uw wachtwoord hebt gewijzigd, probeer dan opnieuw het vorige wachtwoord te schrijven.Als uw vorige wachtwoord werkt, moet u uw apparaat blokkeren en hieronder ontgrendelen met uw nieuwe wachtwoord.

 • Probeer uw wachtwoord met behulp van een ander apparaat om in te loggen op account.microsoft.com.Als uw wachtwoord werkt, maar accounts.microsoft.com geeft aan dat uw account is geblokkeerd of onderbroken, de site zal u begeleiden om die problemen op te lossen.

 • Selecteer voordat u uw wachtwoord of pincode schrijftShow.Op deze manier kunt u controleren of u het juiste wachtwoord of pincode schrijft voordat u ze schrijft.

Als u verschillende accounts op uw apparaat hebt, probeer dan in te loggen met een ander account.Selecteer op het vergrendelscherm nog een account op de lijst met linksonderhoek.Selecteer om in te loggen met een account die niet verschijntEen andere gebruikeren schrijf de gebruikersnaam en het wachtwoord van dat account.

Het starten van het apparaat in de veilige modus kan helpen inlogproblemen op te lossen.Als u kunt inloggen met de veilige modus, betekent dit dat basisapparaatcontrollers en de standaardinstellingen niet de oorzaak waren van het inlogprobleem.

Gebruik:Deze inlogoptie werkt alleen als u een wachtwoord heeft (voor een Microsoft -account of een lokaal account), omdat de pin- en biometrische opties niet beschikbaar zijn.

Om opnieuw op te starten in de veilige modus:

 1. Start het apparaat opnieuw op door te selecterenHome/UIT>Herstarten.Wanneer u het inlogscherm ziet, bewaar de hoofdlettersleutel terwijl u selecteertHome/UIT>Herstarten.

 2. Wanneer uw pc opnieuw wordt opgestart en het scherm bereiktKies een optie, KiezenProblemen oplossen>Geavanceerde mogelijkheden>Startconfiguratie>Herstarten.

 3. Nadat de pc opnieuw is gestart, ziet u een lijst met opties.De aanbevolen optie is om te selecteren5of druk op F5 om de veilige modus te starten met rode functies.
  Krijg meer informatie overLog in de veilige modus in wanneer er een zwart scherm of leeg schermprobleem optreedt.

Als u probeert in te loggen op Windows 10 en u het foutbericht ontvangt "We kunnen niet inloggen op het account", maakt Windows een tijdelijk profiel en startsessie.Verkrijg meer informatie over dit foutbericht

Heeft u problemen wanneer u inlogt op Windows Hallo?Probeer deze oplossingenHet probleem oplossen.

Als u problemen heeft met het gebruik van de pin om in te loggen bij Windows 10, probeer deze te herstellen.Dit is hoe je het doet:

 1. Selecteer op het inlogschermIk ben mijn pin vergetenOnder het tekstvak in de pin.Als er verschillende accounts in het team zijn, kies dan degene die u moet herstellen.

 2. Op het schermVoer uw wachtwoord in, schrijf het wachtwoord van uw Microsoft -account en selecteer vervolgensAls vervolg op.

 3. Op het schermHelp ons uw informatie te beschermen, kies ervoor om de beveiligingscode te ontvangen als tekst of e -mail.Als u tekst selecteert, schrijft u de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer en selecteert u vervolgensCode verzenden.Meer informatie over beveiligingsinformatie en beveiligingscodes

 4. Wanneer u de code ontvangt als een sms -bericht of e -mail op een ander apparaat, voert u deze op het scherm inIntroduceer de ontvangen codeEn selecteer vervolgensAls vervolg op.

 5. In het dialoogvensterEen speld opzetten, schrijf de nieuwe pin en bevestig deze.De nieuwe pin is al vastgesteld.

Gebruik:Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet, selecterenRoodOp het apparaatvergrendelingsscherm.

De manier om het wachtwoord te herstellen, hangt af van het feit of u een Microsoft -account of een lokaal account gebruikt om in te loggen.

Selecteer om erachter te komen welk type account u heeftInlogoptiesOp het inlogscherm.Als u het pictogram van deMicrosoft account, u gebruikt een Microsoft -account.Als u het pictogram alleen zietWachtwoord, u hebt een domeinaccount (professioneel of educatief) of een lokaal account.

Als u een Microsoft -account heeft:

 1. Schrijf op het inlogscherm de naam van uw Microsoft -account als deze niet wordt weergegeven.Als er verschillende accounts in het team zijn, kies dan degene die u wilt herstellen.

 2. KiezenIk ben mijn wachtwoord vergetenOnder het tekstvak wachtwoord.

 3. Op het schermHerstel uw account, schrijf de tekens in de onderstaande tabelSchrijf de personages die je zietEn selecteer vervolgensAls vervolg op.

 4. Op het schermControleer uw identiteitKies om de beveiligingscode te ontvangen als een tekst- of e -mailbericht.Als u tekst kiest, schrijft u de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer en selecteert u vervolgensCode verzenden.Weet meer informatie over beveiligingsinformatie en beveiligingscodes

 5. Wanneer u de code ontvangt als een sms -bericht of e -mail op een ander apparaat, schrijft u deze en selecteert u vervolgensAls vervolg op.

 6. Op het schermStel je wachtwoord opnieuw in, maak een nieuw wachtwoord en selecteer vervolgensAls vervolg op.Dit stelt het nieuwe wachtwoord vast.Selecteer opnieuwAls vervolg opOm terug te keren naar het inlogscherm.

 7. Log in met het nieuwe wachtwoord van uw Microsoft -account.

Als u een lokaal account heeft:

Als u Windows 10, versie 1803 gebruikt en u beveiligingsvragen aan uw lokale account hebt toegevoegd om u te helpen het wachtwoord te herstellen, selecteert uHerstel het wachtwoordOp het inlogscherm.(Deze link verschijnt na het schrijven van een onjuist wachtwoord).Schrijf vervolgens de antwoorden op de beveiligingsvragen en kies een nieuw wachtwoord.

Anders, als u een eerdere versie van Windows 10 gebruikt of geen beveiligingsvragen toegevoegd, moet u het apparaat herstellen.

Waarschuwing:Tenzij het apparaat Windows 10, versie 1803 uitvoert en dat u beveiligingsvragen hebt geconfigureerd, is er geen manier om een ​​vergeten wachtwoord voor een lokaal account te herstellen;De enige optie is om het apparaat te herstellen.Het volgen van de volgende stappen elimineert al uw programma's, gegevens en configuratie.

 1. KiezenHome/UITin de rechteronderhoek van het vergrendelscherm.

 2. Selecteer de hoofdlettoets, selecteerHerstarten.

 3. Op het menuOpstartopties, KiezenProblemen oplossen>Rust dit team>Verwijder alles.

 4. Het team zal voor zichzelf opnieuw opstarten en herstellen.

Als geen van de vorige oplossingen heeft gewerkt, krijg dan meer hulp over hoeWijzig of herstel het Windows -wachtwoord.

Abonneer u op RSS -bronnen

Heeft u meer hulp nodig?

Wil je meer opties?

Ontdek Community Contact ons

Verken de voordelen van abonnementen, onderzoek leercursussen, leer uw apparaat te beschermen en nog veel meer.

Solucionar problemas de inicio de sesión en Windows (1)

Voordelen van abonnement op Microsoft 365

Solucionar problemas de inicio de sesión en Windows (2)

Microsoft 365 leren

Solucionar problemas de inicio de sesión en Windows (3)

Microsoft -beveiliging

Solucionar problemas de inicio de sesión en Windows (4)

Toegankelijkheidscentrum

Gemeenschappen helpen u vragen te stellen en te beantwoorden, reacties te sturen en experts te lezen met uitgebreide kennis.

Solucionar problemas de inicio de sesión en Windows (5)

Vraag het in Microsoft Community

Solucionar problemas de inicio de sesión en Windows (6)

Microsoft Tech Community

Vind oplossingen voor veel voorkomende problemen of krijg hulp van een technisch ondersteuningsagent.

Solucionar problemas de inicio de sesión en Windows (9)

Online hulp

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 15/12/2023

Views: 5373

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.